Avsluta storytel. Aktuell startsida

Ljudböcker

Avsluta storytel

Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. I teorin ska nämligen en läsplatta av denna sort ha en batteritid på flera veckor eftersom den egentligen inte ska förbruka ström mer än när man bläddrar sida. Vill du ha extra funktion när det gäller listorna, är Bokus Play utan tvekan bäst, där du kan skapa egna listor. För den som vill läsa eböcker har Storytel sedan 2018 även som kan kopplas till ditt Storytelkonto. I de flesta jämförelser av utbudet hos ljudbokstreamingtjänsterna så vinner Storytel på att de har det största ljudboksutbudet. Det positiva är att det är extremt smidigt att börja läsa. Om du har glömt ditt lösenord skaffar du lätt ett nytt genom att klicka på Nu när du har loggat in kan du lyssna på dina böcker, titta i din bokhylla, läsa alla dina kommentarer, ändra epostadress eller mobilnummer och se när ditt abonnemang förnyas nästa gång! Sömntimer 5-50 minuter är praktiskt om man ska lyssna innan man somnar.

Nächster

Aktuell startsida

Avsluta storytel

Längden på dessa är ofta kortare än en vanlig ljudbok, mellan 20 minuter och några timmar. Inför detta skickade man på måndagskvällen ut ett pressmeddelande med information om prognoser för perioden 2020-2023. En svaghet med läsplattor är ibland böcker med mycket bilder och framför allt text i bild. Kom ihåg att skriva in ett alias som kommer synas bredvid de kommentarer du skriver till böckerna. Det är värt att notera en del skillnader mellan de olika leverantörerna. Nu återstår att se hur investerarna ser på morgondagens presentationer och om de skickar aktien upp eller ner. Det här är för övrigt en av de stora styrkorna med en läsplatta i jämförelse med en pappersbok.

Nächster

Test av nya Storytel Reader

Avsluta storytel

Det finns ingen begränsning för hur många böcker du får ladda ner samtidigt. Ja, det beror lite på vad du själv prioriterar. Det går att lägga in bokmärken, favoritmarkera eller lägga till boken i en lista. Tvärtom så tycker vi att den optimala appen borde plocka funktioner från flera av tjänsterna. Storytel har ingen begränsning med hur många böcker du kan ha offline — något som en del andra leverantörer har.

Nächster

Storytel

Avsluta storytel

Du kan dessutom filtrera och sortera pågående böcker och favoriter. Dessa extrakonton har samma antal timmar som huvudabonnemanget. Men ett abonnemang som ger en credit varje månad är det enkelt och smidigt att handla ljudböcker som då känns prisvärda. Av dessa är tre användare i kids mode, perfekt för den större familjen med andra ord. Alla tjänster låter dig lägga till böcker i en lista, som i de flesta fall är rätt stelbent och bara placerar titlarna efter varandra. Välj bakgrund ljus, mörk eller sepia , välj typsnitt och typsnittsstorlek.

Nächster

Storytel kan nå över 4 miljoner abonnenter i 40 länder 2023

Avsluta storytel

Nextorys ena abonnemang låter dig inte lyssna på de nyaste böckerna, så det bör du vara medveten om. Det saknas dock funktioner för att exempelvis gruppera eller favoritmarkera böcker man läst. Storytel Dox är reportage, artiklar och intervjuer som ljudbok. I den enklaste varianten får du bara ett konto, och i den dyraste tre konton, som ni kan dela på i familjen. Du följer instruktionerna på skärmen för att välja grundinställningar och ansluta till Wifi. Ska Storytel bli Sveriges nästa unicorn? Personligen tycker jag dock att mobilen är att föredra för ljudbokslyssnande då man alltid har den med sig och den redan har bra stöd för exempelvis trådlösa hörlurar eller att koppla till bilens högtalarsystem via Bluetooth som ju saknas på Storytel Reader och förmodligen ändå mest skulle bidra till ökad strömförbrukning och därmed kortad batteritid. Ej förbrukade krediter kan sparas till kommande månader — så länge din prenumeration är aktiv.

Nächster

Aktuell startsida

Avsluta storytel

Konto Under denna flik kan du hantera ditt konto genom att till exempel välja att byta abonnemang eller betalsätt. Med det priset är det vår billigaste kandidat i hela testet, vilket är värt att notera. Det finns inget simkort för mobilt bredband. Storytels utbud är nästan jämnt fördelat mellan svenska och engelska ljudböcker. Antagligen har det mest med rättigheter att göra. Använder en tidslinje med staplar likt en gammal equalizer och en cirkel som reglage för att byta position.

Nächster

Test av nya Storytel Reader

Avsluta storytel

Naturligtvis kan du också sänka och höja hastigheten efter din egen smak. Storytel Reader och batteritiden En ytterligare svaghet har vi upplevt under vårt test gäller batteritiden. Så mycket kostar Bookbeat Bookbeat har numera tre olika nivåer som baseras på hur mycket du lyssnar per månad. Nästa steg är Family Plus, som ger totalt sex enheter. Du kan söka efter titlar och när du hittar något du vill läsa så klickar du bara på titeln för att läsa mer om den och sedan välja att ladda ner den till plattan. Här finns lite att jobba med när det gäller mjukvaran i läsplattan, men kanske också för förlagen som skapar epubfilerna.