Berrit kvorning. Nyforelskede Sidse Berrit Kvorring

Nekrolog: Hun favnede både Strindberg og 'Huset på Christianshavn'

Berrit kvorning

»Det er med stor sorg, at vi må fortælle, at vores mor og kæreste, Berrit Sidse Kvorning er død efter lang tids sygdom,« skriver hendes nærmeste familie i en mail til Ritzau. Hun blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1974 og medvirkede efterfølgende i et hav af film, teaterstykker og revyer. . She leaves behind current partner Helge Qvigstad, and daughters from her first marriage, Laura and Marie. Læring om verden og udvikling af os selv som mennesker har altid været en integreret del af vores liv med vores mor. Men da hun kom til premieren på Grønnegårdsteaterets La Bête, strålede hun selv smukkere end længe. Derudover havde hun også børnebørn, som hun elskede højt.

Nächster

Kvorning Kommunikation

Berrit kvorning

Fra ægteskabet med Per Erik Veng fik Berrit Kvorning døtrene Laura på 37 og Marie på 35, der har skrevet nedenstående mindeord. På spørgmåler om, hvor længe parret har kendt hinanden smiler de kærligt og kigger på hinanden længe, inden Berrit forelsket svarer: - Vi har egentlig kendt hinanden i 40 år, men vi er først blevet kærester indenfor de senere måneder. Pludselig var vi et sted, hvor vi begge var alene, og så opdagede vi, at vores lange relation var vigtig for os begge, og vi begyndte at mødes. Foto: Have Kommunikation De seneste mange år har Berrit Kvorning været kæreste med nordmanden Helge Qvigstad, der er tidligere kommunikationsdirektør i Telenor Norge, og nu har sit eget kommunikationsfirma. Hun uddannede sig på Statens Teaterskole fra 1971 til 1974. Berrit Kvorning udviklede sig til at være en af sin generations store skuespillere og medvirkede i flere revyer og lystspil som blandt andet 'Kys og Kaos' og 'Skønne Skår'.

Nächster

Skuespiller Berrit Sidse Kvorning er død

Berrit kvorning

Blev 1992 medlem af Dansk Filmakademis bestyrelse. Berrit Kvorning, der af venner blot blev kaldt Sidse, blev uddannet på Statens Teaterskole fra 1971 til 1974. Foto: Kristian Linnemann Skiftede karriere I 2007 foretog Berrit Kvorning et karriereskift, da hun besluttede sig for at videreuddanne sig i voksenpædagogik og derefter etablere Kvorning Kommunikation. Omend hun ikke er her længere i fysisk form, vil hendes ånd altid være med os i livet og hverdagen. Prøvede tillige kræfter med revyscenen, debuterede i Rottefælden i Svendborg 1978, stod 1980 og 1981 på Cirkusrevyens samt Tivolirevyens scener med stjerner som , og Ulf Pilgaard. Danish actress has passed away after a long illness, aged 69, surrounded by close family at her home in Copenhagen.

Nächster

Skuespiller Berrit Kvorning er død

Berrit kvorning

Hun har altid opfordret os til at drømme stort, se mulighederne i livet, tage handling der rykker os i den retning vi vil, og gøre det med glæde og aldrig give op — og så selvfølgelig have det sjovt på vejen, for vi har kun et liv. Berrit Kvorning udviklede sig til at være en af sin generations store komedienner og har medvirket i flere revyer og lystspil, heriblandt Kys og Kaos og Skønne Skår, som hun også var initiativtager til, forfatter af samt projektleder på. Når hun ikke arbejdede kunne vi finde hende i sin have, hvor hun elskede at have besøg og lave havevandring blandt hendes mange blomster. Skuespilleren Berrit Kvorning har mistet livet i en alder af 69 år. Huset på Christianshavn, Taxa samt Rejseholdet, lagde stemmer til flere tegnefilm og indtalte over 40 lydbøger.

Nächster

Skuespiller Berrit Sidse Kvorning er død

Berrit kvorning

Hun gik altid op i at lege legen færdig før hun skulle videre. Hun sov ind i sit hjem i København omgivet af sine nærmeste', lyder det. Tidligere har hun tilbragt otte år som balletelev hos Edite Frandsen 1957-65, været på kostskole i udlandet, arbejdet som fotomodel bl. Normalt får den tidligere skuespiller, Sidse Berrit Kvorning, 61, i sit job som kommunikationskonsulent, andre mennesker til at stråle. Berrit Kvorning hed hun i folkemunde, mens familie og venner altid har kendt hende som Sidse.

Nächster

Blev 69 år gammel: Dansk skuespiller død

Berrit kvorning

Læring om verden og udvikling af os selv som mennesker har altid været en integreret del af vores liv med vores mor. Elskede sin familie Berrit Kvorning efterlader sig sin kæreste Helge samt døtrene Laura og Marie. Genboerne, Cyrano de Bergerac og Mød mig på Cassiopeia, spillede i sidstnævnte sammen med. Hun gik altid op i at lege legen færdig før hun skulle videre. Men vi nyder hinanden, og glæder os over at opleve det her, siger Berrit Kvorning, der blev skilt fra kollegaen, Henrik Jandorf i 1994. Hun udgav for få år siden bogen Bliv set — hørt — husket! Derudover satte hun stor pris på formidling både gennem oplæsning eller som konferencier ved koncerter, og hun har derfor igennem hele sin karriere indlæst en lang række lydbøger, til glæde for blinde og andre, der nyder at høre en skolet stemme formidle forfatternes ord.

Nächster

Obituary: Berrit Kvorning

Berrit kvorning

I serien spillede hun snedkermester Knudsens kone, Xenia. Vi vil gerne skabe et moderne site hvor alt fra nyheder til underholdning er samlet til netop dig. Skuespiller Berrit Sidse Kvorning er død efter lang tids sygdom. Her har hun undervist, rådgivet og coachet i personlig branding og gennemslagskraft samt præsentations-, service- og mødeteknikker. Efter skuespilleruddannelsen debuterede hun som Checca i 'Pigerne fra Chiozza' i 1974, og kort efter fik hun roller som Abigail i 'Heksejagt', Roxanne i 'Cyrano de Bergerac', Musen Polyhymia i 'Mød mig på Cassiopeia' og mange flere. Det er med stor sorg, at vi må fortælle, at vores mor og kæreste, Berrit Sidse Kvorning er død efter lang tids sygdom.