Bg4at. Чат АБВ

ABV CHAT

bg4at

Толкова години не съм се интересувала от тези чатове, ама ето на дойде и мойто време да се поинтересувам от Мирката. Ако все пак има отговор на моя въпрос се извинявам. По този начин можете да изпратите покана за чат, съобщение или писмо, да видите историята на проведените разговори или да изтриете потребители от Вашия списък с контакти. Няма нужда да сваляте и инсталирате допълнителни програми на Вашия компютър. Services --------------------------- Users: 1 0. Сървъри на Шейкит В момента единствената голяма и стабилна мрежа с постоянен списък на сървъри и правила и оживен чат до колкото чата е отживелица за някои irc.

Nächster

Чат АБВ

bg4at

Вижте кои от Вашите контакти са на линия в момента. С толкова програми работя и един Мирк ми се опъна, струва ми се супер сложно. Сървърите на които може да се влиза от чужбина за Шейкит са: irc. . Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data. При изпращане на покана потребителят получава заявка за контакт, която може да приеме, откаже или да игнорира.

Nächster

Чат АБВ

bg4at

Свалих си я, но постоянно ме дискунектва и незнам защо. Със Уиндолс 7 съм, може ли да ми помогнете малко? Можете да изберете какво искате да изпратите до човека -да го поканите за чат, да му изпратите съобщение или писмо. Сега се връщам да прочета темата. По този начин Вие изпращате покана за чат на даден потребител. . .

Nächster

ABV CHAT

bg4at

. . . . .

Nächster

ABV CHAT

bg4at

. . . . . .

Nächster

Всичко за mIRC

bg4at

. . . . . . .

Nächster

Всичко за mIRC

bg4at

. . . . . . .

Nächster

Всичко за mIRC

bg4at

. . . . . . .

Nächster