Biltvätt kalmar. Öppettider till Biltvätt i Kalmar

Biltvätt i Kalmar

Biltvätt kalmar

Tveka inte på att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar. Vi har biltvätt på drygt 250 stationer över hela landet med generösa öppettider ofta dygnet runt för att du ska kunna tvätta när du har tid. Vi har anpassat programmet så att du kan ta hand om din bil på bästa sätt oavsett väder och årstid. Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring våra tvättanläggningar. . På Liljas har vi helautomatiska och miljöanpassade tvättanläggningar.

Nächster

Kalmar Biltvätt

Biltvätt kalmar

I CarPay får du lättåtkomlig tillgång till dina intjänade bonuscheckar och kan dessutom lösa in dem mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta. Det är alltid bättre för miljön att tvätta bilen hos Circle K än hemma på gatan. Dessutom har vi reningsverk på 8 av 10 anläggningar där vi återanvänder en stor del av vattnet vilket avlastar de kommunala vattenreningsverken. Mer information om vår biltvätt För ytterligare information och priser kontakta vår personal i butiken på närmaste anläggning. Våra biltvättar är utrustade med skonsamma mjukborstar som effektivt gör rent din bil.

Nächster

Bilvård Kalmar

Biltvätt kalmar

Dessutom hjälper du till att spara ca 150-200 L rent dricksvatten. Aromateksystemet använder sig av torra ångor som produceras från naturliga oljor för att neutralisera och permanent avlägsna obehagliga lukter såsom tobak, hund eller mat samt att doftförbättra och fräscha upp unkna utrymmen. En funktion som endast erbjuds i appen. Med kortet får du alltid 20 % rabatt på valfritt tvättprogram i våra Tvätta-anläggningar, vår biltvätt är dessutom öppen dygnet runt. Vi är noga med att erbjuda ett brett tjänsteutbud av bilservice, där du alltid får fackmannamässig kvalitet och mycket bil för pengarna. Stenskottslagning Vi lagar stenskott i ett tidigt stadie så det inte sprider sig. När du tvättar bilen hos oss renas vattnet genom våra reningsverk och oljeavskiljare.

Nächster

Biltvätt & Bilvård

Biltvätt kalmar

Hos oss hittar du allt från helautomatiska tvättunnlar som på 4 minuter gör din bil skinande ren till moderna självtvättshallar och produkter av högsta kvalitét som ger ett magiskt resultat. Unna din bil en bilvård Varför inte ge din bil lite extra omvårdnad? Kombinera din bilvård med en lackförsegling som ger bilens lack ett bra skydd och som dessutom gör att bilens lack håller sig skinande ren. Vänd dig till oss för ett smidigt tvättpaket så tar vi hand om resten! Lackkonservering Ett långverkande lackskydd för din bil med möjlighet till uppföljning. Välkommen till din bilvårdsspecialist i Kalmar Välkommen till Kalmar Bilvård, din kompletta bilvårdsspecialist i Kalmar med över 20 år i branschen. En mjuk tvätt som är snäll mot lacken. Upplev bekvämligheten av att få ditt fordon tvättat utan att behöva ta dig till tvättanläggningen. Appen, som är helt kostnadsfri, kombinerar ditt korts förmåner på ett helt nytt sätt.

Nächster

Biltvätt

Biltvätt kalmar

Har du frågor om våra behandlingar, eller vill du boka en tid? Bästa pris får du dessutom om du använder ditt Liljas Volvo- eller Renaultkort. Vi jobbar med såväl med privata kunder som det flesta bilfirmorna i Kalmar. Vi jobbar enbart med kända produkter från t ex. Vi på Tvättcenter tror på enkel, miljövänlig och prisvärd biltvätt som gör rent på riktigt. Så att du som kund får en proffsigt utförd service med raka besked och konkurrenskraftiga priser. Pris personbil från 349 kr För att få veta mer eller boka, klicka Du kan också ringa Elisa på 0723-28 75 10. Vi har som policy att endast använda oss av teknik och metoder som är godkända av branschen, och ser till att genomgå kompetensutveckling.

Nächster

Biltvätt i Kalmar, Växjö, Nybro, Borgholm, Tingsryd och Alvesta

Biltvätt kalmar

En biltvätt vårdar bilens lack Förutom att resultatet av en biltvätt är en skinande ren bil förlänger du även livslängden på bilens lack. Tillsammans med lyhörda och noggranna mekaniker får du allt du behöver för ett tryggt bilägande — nära dig Missa inte vår gemytliga spelbutik i hjärtat av Ljungbyholm! Hos oss hittar du allt från helautomatiska tvättunnlar som på endast 4 minuter gör din bil skinande ren- till moderna självtvättshallar med produkter av högsta kvalité. Våra skickliga mekaniker har genuin servicekänsla och är utbildade för att optimera din bils prestanda och säkerhet på absolut bästa sätt. Vi driver även en omtyckt spelbutik i Ljungbyholms centrum där du kan äta dagens lunch, hämta ut paket och spela Svenska spel. Vi är ditt personliga bilcenter i Ljungbyholmstrakten. Välkommen att besöka våra Tvätta-anläggningar i Växjö, Kalmar, Nybro. Självklart kan du välja mellan ett stort utbud av olika tilläggstjänster och behandlingar, allt för att ge din bil den vård och omtanke som den förtjänar.

Nächster