Bygga pergola. Vill du ha en pergola i din trädgård?

Lär dig bygga en pergola

Bygga pergola

Ska du gå mycket i pergolan eller ha utemöbler i den är kanske grus eller stenläggning bättre. Avregistrering från specifikt utskick Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt utskick genom att klicka på länken i botten av mejlet, eller återkalla samtycket genom att kontakta oss. En pergola har inte någon praktisk eller effektiv funktion i trädgården — det är i alla fall ovanligt. Jag har en mailadress högst upp på högersida om ni hellre vill maila mig med era frågor. Altangolv Stolparna tar stöd från marken och har även hjälp med extra reglar i golvkonstruktionen. Stor beundrare av din medelhavsinspirerande trädgård! Upprepa varje säsong om du är riktigt noggrann.

Nächster

Bygg en pergola i sommar

Bygga pergola

Den kan gott vara ett trädgårdens spännande utropstecken i sin egen kraft. Du kan även komma att mottaga marknadsföring för vin. De ska också vara lite större än plintarna för att plintarnas läge ska kunna justeras så att de hamnar i rak linje. Spänn sedan snören, som ska markera kortändarna, mellan de två. Så om du någon gång skulle vilja ha tak över huvudet är det bara att avlägsna överliggarna och lägga ett tak istället, t.

Nächster

Vill du ha en pergola i din trädgård?

Bygga pergola

Som tak har vi ovanpå de tvärgående armeringsjärnen lagt bambu-mattor som surrats fast med grov ståltråd och plast-clips. Har en terassvärmare med så det ser riktigt lovande ut vill jag säga. Ju större pergola desto grövre stolpar och överliggare. Arbetade stolpar i pergolan hos Lilla Villa Vita. Som medlem i Vi i Villa får du tillgång till en mängd olika förmåner. Klätterväxterna växer nämligen inte bara uppåt — de kommer även att hänga ned. Två, tre meter fungerar bra med tillräckligt kraftiga balkar.

Nächster

Bygga soldäck

Bygga pergola

Vår pergola Har du en pergola? Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt utskick genom att klicka på länken i botten av mejlet, och återkalla samtycket genom att kontakta oss. Om din pergola inte är tillräckligt hög riskerar du att få växterna i huvudet när du står under den. Fixera till sist också bärlinan B. Mät för stolpen A och såga ett litet urtag i den för ramen. När du väl har satt upp växterna tar naturen över och bygger vidare.

Nächster

Bygga soldäck

Bygga pergola

Se därför till att bygga din pergola i en lämplig höjd. Urtaget ska vara hälften så djupt som höjden på de korta reglarna G. E-post- och mobil-aviseringar När du upprättar en profil på Viivilla. Lägg upp den långa plankan B så att den vilar i urtaget och går kant i kant med utsidan av stolpen A. Delarna målas innan de monteras. Såga ut för montering halvt-i-halvt mot C i den andra änden.

Nächster

Tankar från Trädgårdsmästarn: Bygg en pergola eller pergolagång!

Bygga pergola

Ett så flackt tak kan också behöva skottas vintertid. Justera delarnas läge om det behövs och fixera dem sedan med tvingar. Det är lätt att lägga upp den och fästa den om du spänner fast en bräda under varje kortsida med tvingar. Fördela övriga E jämnt och skruva fast dem. Flätad vägg: Guldhumlen leds kors och tvärs för att väggarna ska bli så täta som möjligt. Fäst först den inre delen som ska sitta i nivå med plankans ovansida och sedan den bärande yttre. Om du inte godkänner dessa villkor ber vi dig radera din profil.

Nächster