Google fotografije. Nova aplikacija je sad dostupna za preuzimanje!

Nova aplikacija je sad dostupna za preuzimanje!

google fotografije

Zaključak Do sada nismo imali prilike da koristimo ovoliko zgodnu aplikaciju a da je potpuno besplatna. Or easily create them yourself. You can also upgrade storage for your Google Account, used for Original Quality photos and videos, Google Drive and Gmail by subscribing to Google One, an expanded storage plan. I wish they would do more in terms of the facial recognition so that you can correctly date some of your photographs were the dates were stripped in the uploading process which for me was a bit of a hellish experience because it crashed while uploading. Kako bi servis bio mnogo vredniji, značajniji i zgodniji za korišćenje, Google Slike se može koristiti i na Windows ili Mac računarima preko internet pregledača. Google je predstavio svoj novi Slike servis koji nam potpuno besplatno nudi paletu funkcija zajedno sa besplatnim neograničenim prostorom za skladištenje naših fotografija i video zapisa! Taj link kasnije možete poslati onim osobama sa kojima ste želeli da podelite svoje fotografije.

Nächster

Početak upotrebe Google fotografija

google fotografije

Prva stranica gde nešto treba da podesite je ona vezana za pravljenje rezervne kopije fotografija i video zapisa načinjenih na vašem telefonu. Verovali Google kompaniji ili ne, moramo priznati da je Slike aplikacija odlična. Sa Google Play prodavnice nadogradite vašu Google Slike aplikaciju koja je integrisana u okviru Google+ aplikacije. Select the people and pets you want to see and Google Photos will automatically add photos of them as you take them, no manual updates needed. Na sledećoj stranici odabirate u kojoj ćete rezoluciji čuvati fotografije. Novitet je što te osobe nisu obavezne da koriste Google Slike servis da bi pregledale sadržaj sa primljenog linka. Uzimajući u obzir sve ovo slobodno možemo reći da nas je Google častio besplatnim cloud servisom! Šta je novo kod Slike aplikacije Za sada najbolja nova funkcija Slike aplikacije, po našem mišljenju, je to što ona sada za nas oragnizuje naše fotografije i video zapise.

Nächster

Nova aplikacija je sad dostupna za preuzimanje!

google fotografije

Nakon bure na interntetu Google je načinio saopštenje gde tvrdi da neće koristiti ni jedan jedini sadržaj ukoliko im korisnik to ne dozvoli. Use intuitive and powerful photo and video editing tools to apply content-aware filters, adjust lighting, and more. Ako izuzmemo novi Android M koji je bio glavna tema, prestavljena je nova Google Slike servis. Nakon kačenja svih fotografija na Slike servis, aplikacija će sve njih organizovati po danu mesecu i godini. Vaše je samo da budete povezani sa internetom.

Nächster

Početak upotrebe Google fotografija

google fotografije

Ukoliko ne znate kako se to radi na priloženom linku imate detaljno uputstvo: 4. Aplikacija može prepoznati lica, ljubimce, pejzaže, lokacije i još mnogo toga. Subscriptions and auto-renewal may be managed by going to iTunes Account Settings after purchase. Pricing and availability can vary by region. Grant a trusted person access to all of your photos.

Nächster

Nova aplikacija je sad dostupna za preuzimanje!

google fotografije

Sa novom Slike aplikacijom veoma lako možete podeliti sačuvani sadržaj sa željenim osobama u privatnom svojstvu. Mi ćemo pokazati kako da instalirate novu Google Slike aplikaciju, kako da je postavite i šta je tu novo. Preporučujemo da aktivirate rezervnu kopiju jer ćete na taj način najlakše sačuvati sve fotografije i video zapise bez obaveze da bilo šta radite jer sve ide automatski. Za sve one koji brinu, fotografije i video zapisi sačuvane na Google Slike servisu su bezbedne i privatne tako da bez vašeg deljenja istih niko ne može da ih pregleda. . Takođe uz pomoć njega možete i sami da kreirate bilo šta od navedenog tako da ne morate da čekate kada će se Slike aplikacija smilovati da vam napravi neki film od vaših fotografija i video zapisa, recimo. Another suggestion would be if they would show you your duplicates which are close to exact duplicates so that you can delete them on your own.

Nächster

‎Google Photos on the App Store

google fotografije

So not only does google photos store your photos in case we are left here without our apple devices in our own electronic dystopia. Pogledajte kako da preuzmete novu redizajniranu aplikaciju i kako da je postavite. Uslovi korišćenja ove aplikacije su u jednom momentu izazvale ogromno nezadovoljstvo među korisnicima jer je u jednom delu pisalo kako Google ima pravo na komercijalno korišćenje sadržaja koji se nakači na Google Slike servis. Takođe, u okviru nove aplikacije dobijate organizaciju fotografija, moćan sistem pretrage i još nekoliko zanimljivih alatki poput onih koje nam od naših fotgrafija i snimaka Google pravi filmove, priče, animacjie i kolaže. I have found such relief in knowing that everything I cherish from my past is now safe and easily accessible with Google Photos! Kako instalirati Google Slike aplikaciju 1.

Nächster