Italiensk aflukning. Italiensk aflukning i 2x2 rib • Kimmie Munkholm

Italiensk opslag med 2x2 rib • Kimmie Munkholm

Italiensk aflukning

Der er ikke en magisk opskrift, men jeg har vist hvordan jeg gør, i den nederste video. Har du gjort det, vil du vide at det ikke rigtig hjælper, kanten er stadig løs og der kommer stadig stiger når du strikker rundt - Fordi masken mangler støtte! På denne prøve viser det blå strik en kant med drejet ret-rillemasker og violette del viser almindeligt strikkede ret-rillemasker. Hver side strikkes videre for sig med aflukning til halssiden for 2 m : masker 4 gange Femina1986Susanne 22 cm fra opslagskanten, slut med en 1. Følg vejledningen og du vil se, hvor nemt det er at huske trin-for-trin instruktionerne. Sæt nu masken tilbage på venstre hånds strikkepind og begynd igen.

Nächster

Lær at strikke • Kimmie Munkholm

Italiensk aflukning

Unten habe ich das mit einer 1:1 Borte erklärt. For aflukning strik 2 m sm, 5 r Montering af strik er en vigtigere del af arbejdet, end mange mener. Jeg strikker i Peruvian Highland wool fra Filcolana på pinde 5 mm i birk, jeg har 28 masker på pinden og har strikket 11 pinde. Det tager lang tid at lukke af med Italiensk aflukning, men hold da op det er arbejdet værd, det er super flot efter min mening og så bliver kanten ikke så stram som den kan blive med en almindelig aflukning. Det er lidt vanskeligere ved en 2:2 bort, fordi maskerne i 3.

Nächster

Italiensk aflukning i 2x2 rib • Kimmie Munkholm

Italiensk aflukning

Og samtidig med frste aflukning begynder indtagningerne i halssiden: Strik 2 Elastisk aflukning, isr god hvis du strikker strmper fra terne og op. For at fremme forståelsen har jeg strikket 3 prøver i samme garn, men i hver deres farve, det 2 første prøver er lukket af med de 2 aflukninger som jeg ser aller flest bruge når jeg er ude og undervise rundt om i ind og udland. Gør dine udtagninger på retsiden til du har ll masker i midten, nu strikkes for, bage og tommel for sig. Nede under har jeg listet en række videoer, og jeg har også skrevet en kort fyldestgørende tekst, sådan at du kan se om videoen er en du skal se. Undervisningen er online, så det er ligemeget om du er hjemme eller på ferie, du kan sagtens være med. PikGram is an Instagram Online Tool PikGram is an online instagram tool where you can analyze your accounts instantly with its own developed algorithm.

Nächster

Elastisk aflukning

Italiensk aflukning

Ja altså lige bortset fra skulder og evt sidesøm men det er jo også de letteste at sy sammen - ikke Strikker du sokker og ønsker du bare et super elastisk opslag, så er det dette opslag, du er ude efter, det kan give sig helt enormt og trækker sig fint sammen igen - altså lige med mindre at det er strikket i alpakka eller i plantefibre, så er det slasket, men i uld og diverse strømpegarner, er det mega elastisk. Karbonz her Karabonz fra Knit Pro Jeg kan rigtig godt lide de tynde pinde, 1,5 - 2,5 mm når jeg skal helt der ned i pindetykkelse. Det er et trick min mormor i sin tid lærte mig, og det er alt for godt til ikke at dele med jer! Så græder vi lidt, og griber uldnålen. Læs mere om kurset Alt blondestrik bør blokkes, for at opnå det rette udtryk. Første gang jeg gjorde det skulle jeg lige trække vejret dybt et par gange. Jeg strikker ret fast på hele aflukningspinden for at undgå at kanten flaner, men der skal man nok lige prøve sig lidt frem. Patentstrik er en strikketeknik, der i udseende når du strikker patent ret, eller paten vrang, kan minde lidt om en rib.

Nächster

Italiensk opslag med 2x2 rib • Kimmie Munkholm

Italiensk aflukning

Og det er jeg ret sikker på er fordi det er superwash. Mange har spurgt mig, hvordan man laver den flotte afslutning, når man syr maskerne af i stedet for at lukke dem af almindeligt. Jeg kommer senere med en forklaring til dette. Picotkant-aflukning: Alle m strikkes r p vrangsiden Strikkeaflukning strik 2 m, fr derefter venstre pind tilbage gennem begge m og. Lige som alt andet teknik, kræver den lidt øvelse.

Nächster

Jenys overraskende elastiske aflukning

Italiensk aflukning

Jeg har forsøgt at gøre mig endnu mere umage i den nye video, og håber den besvarer de spørgsmål jeg tit får. Du skal strikke din prøve i det mønster og med det garn du vil strikke med. Min passion for strik har resulteret i , hvor jeg siden 2007 har delt min glæde ved strik og strikketeknikker. Når jeg strikker sokker fra skaftet og ned, så kan jeg rigtig godt lide strømpepinde, og det er faktisk sådan at jeg her i løbet af det sidste års tid er blevet så glad for de bøjede strømpepinde at jeg faktisk tror på at de kommer til at overtage verdensherdømmet i forhold til almindelige strømpepinde. Klik for større billede, som kan udskrives Anklicken für ein grösseres Bild und zum Drucken Jeg har også altid været glad for de afsyede kanter.

Nächster