Julefrokost quiz. Julefrokost quiz

Julequiz

julefrokost quiz

Det er også meget sjovt med fra København, som laver sjov og spas med gæsterne. Derfor kan du bestemt også finde en eller flere lege, der tiltaler dig. Hvor fandt det første Lucia-optog sted? Pakkeleg Der skal ikke være nogen tvivl om, at dette er én af de mest populære julelege. Dette fortsætter så indtil der er en stol og 2 deltagere tilbage - den sidste der sidder ned, har vundet legen. Temaet var rødt og betød at alle gæster som minimum skulle have 2 stykker tøj, der var rødt og synligt. Fx kan det koste en snaps, eller man skal ud og lave en armbøjning på gulvet eller rejse sig op i 2 minutter det ser rigtig sjovt ud hvis man er mange gæster og folk rundt om i selskabet hele tiden rejser sig op Har du et forslag? Hvis der er mange gæster med, så er det en god idé at dele gæsterne op i flere hold.

Nächster

Årets julequiz

julefrokost quiz

Det gælder nu for barnet om ikke at finde den udpegede pebernød. What happens at a Julefrokost, stays at the Julefrokost In Julefrokost, mainly after midnight, people get pretty wild. . Before Julefrokost So, what do people do to prepare for this party? Når disse jokes bliver læst op med den lyse stemme, er det næsten umuligt, ikke at få resten af festen til at falde på halen af grin. Det gælder så for holdene om at byde først ind. Det første vidnesbyrd om et pyntet juletræ i Danmark stammer fra Holsteinsborg på Sydsjælland.

Nächster

Underholdning til julefrokosten (26 lege) • Guide fra support.booktrack.com »

julefrokost quiz

Rules: It can depend on each party, but generally it follows Each person brings a small gift, and all contributions are placed in the middle of the table. Herefter får den første person lov til at slå med en terning. Hvis ingen kan gætte det i første forsøg, kan næste linje læses op. Men forhåbentligt kan du finde nogle gode ideer til gode og sjove julefrokost lege herunder. Hvis du synes at der er nogle af spørgsmålene der er for svære, så kan du eventuelt vedhæfte nogle svarmuligheder så deltagerne har en lidt lettere chance ved at svare rigtigt på spørgsmålet.

Nächster

Sjove spørgsmål til sjov quiz

julefrokost quiz

Når musikken starter, skal alle deltagere så gå rundet om stolene i takt til musikken. Man kan fx give fem point for den yderste, 10 point for den midterste og 15 point for den inderste. Hvilke 2 kendte ansigter skal inspirere danskerne til en sundere livsstil? Er for både store og små selskaber. Husk eventuelt at indkøbe en gave til vinderen. Og dette er da også en vigtig ingrediens når man vælger julefrokostlegene: sørg for at alle har det sjovt på tværs af alder og kultur og måske sprog, hvis der er udenlandske ansatte i firmaet. Gæt en julesang Gæsterne inddeles i hold, og der skal nu quizzes om at gætte julesange. Så det vil være ideelt med nogle sjove og spændende , eller morsomme selskabslege til en julefrokost.

Nächster

Lege til julefrokosten

julefrokost quiz

Dette kan gøres til en konkurrence, hvor alle deltagere dyster på tid. Disse priser kan både være for noget seriøst eller noget sjovt, alt efter hvad stemningen er. Enten helt organiseret af festudvalget eller uorganiseret hvor folk bare selv finder en ny plads. Hvilken amerikansk præsident blev skudt og dræbe i 1865? Hvor lang tid siden er det at den første gang blev spillet? Svar: 1969 Hvad hed vores statsminister før Anders Fogh Rasmussen? Juleklip bør være noget man gør, inden man begynder at spise eller hiver snapsen frem. I denne sammenhæng er der et væld af gode muligheder. Den kan hives op af hatten, hvis der lige pludselig opstår et behov for at finde på noget sjovt.

Nächster

Julefrokost og Kahoot

julefrokost quiz

Alle gæster medbringer mindst én indpakket gave. Det skabte rigtig god stemning og folk var virkelig opsat på at vinde. Apropos julekager, hvilken kage er så den kage, der er blevet spist længst tid i Danmark? Man kan lave en kahoot på kahoot. Gæsterne må aldrig kede sig, og der bør altid være små sjove tiltag, som holder underholdningsværdien i top, og gør at I får en julefrokost, der vil blive snakket om lang tid frem. After a while, everybody opens their gifts. Fordelen ved Kahoot er også, at man kan finde en masse andre quizzer som andre har lavet og spille dem til julefrokosten. Legen kan leges i en version for voksne, hvor pebernødderne er udskiftet med shots med for eksempel juleakvavit.

Nächster