Keto sormus. Tiedote

Jussi Louesalmen suunnittelema Keto

Keto sormus

Keto sormus on ihastuttava vihkisormuksena, ja se on yhdisteltävissä myös muihin sormuksiin. Kaikki jotenkin loksahti kohdilleen vuosi sitten, kun muutimme omakotitaloon, jolloinka tajusin, että mulla on kaikki mitä oon halunnut ja mistä oon unelmoinut. Korumuotoilu vei kuitenkin mennessään ja Louesalmi perusti Au3 Kultasepät -yrityksen opiskelukaverinsa kanssa heti kultasepäksi valmistuttuaan. Viimeisen 10 vuoden aikana oon joutunut työstään mun omaa mieltä aika paljon. Valon osuessa kiviin sormus on aivan mielettömän kaunis, kuin värien kaunis tanssi.

Nächster

Keto sormus

Keto sormus

Kuitenkin mä haluisin palkita itseni jotenkin näistä kaikista saavutetuista unelmistanii ja siitä syystä hankin itselleni tämän sormuksen. Se antaa mulle voimaa ja energiaa ja se mikä siinä on parasta, se kasvattaa mua ihmisenä todella paljon joka päivä. Lahden muotoiluinstituutin kultaseppäkoulusta 2002 valmistunut Jussi Louesalmi on kasvanut Ylöjärvellä, jossa vanhemmilla oli korualan liike. Tämä on minulle tehty, minulle valmistettu. Mää oon aina tykännyt kaikesta visuaalisesti kauniista asioista. Nimittäin tämä on aivan nappivalinta! Koru lähetetään joko vakuutetussa postissa tai sen voi noutaa paikan päältä Au3:n putiikista Helsingistä. Keto sai ylivoimaisen yleisöäänivyöryn, voitti kilpailun ja sai ympärilleen lopulta kokonaisen korumalliston.

Nächster

Tiedote

Keto sormus

Toki on elämässä asioita mihinkä saatttaa tarvita myös muita, eikä kaikki oo ihan niin itsestään selvyyksiä. Runsas ja eloisa sormus vaikuttaa keveältä, sillä kivet on aseteltu epäsymmetrisesti, kuin kukat kedolla. Lindroos Oy 2011: Tulppaani Passionale, Reijo Andreasen Kultasepät Andreasen 2010: Praha, Mika Tarkkanen Kultaseppämestari Tarkkanen 2009: Tunteiden vuori, Mika Tarkkanen Kultaseppämestari Tarkkanen 2008: Ornamentti, Tero Hannonen Au3 Kultasepät Häät-media yrityksille Haluatko mainostaa Häät-kanavissa? Ja mikä upea kokonaisuus tästä tulikaan! Musta tuntuu, että mä olin ihan nuori tyttö sillon kun mä laitoin mun oman liikkeen. Halusin hieman kerryttää kokemuksia sormuksesta ennen sen esittelyä blogissani, sillä tämä on varmasti sellainen hankinta, joita ei tee montaa samanlaista elämässään ja haluan pystyä antamaan oman arvioni tästä jo hieman kokemukseenkin perustuen. Materiaalina Keto-koruissa on 750 valkokulta, eriväriset safiirit ja kirkkaat timantit.

Nächster

Tiedote

Keto sormus

Kilpailuun ilmoitettiin tänä vuonna yhteensä 71 sormusta. Se on hillitty, mutta lähietäisyydeltä aivan älyttömän kaunis. Totesin, että hän tietää paremmin. Joka päivä mä nään tän naputellessani tietokonetta, nytkin tätä kirjoittaessa. Salonkini täyttää tänä vuonna 10 vuotta.

Nächster

Kukkakedon loistoa ympäri vuoden

Keto sormus

Halusin sen vasempaan nimettömään, mikä on ainut sormi, missä koskaan käytän koruja. Mutta mun nuo kaksi timanttisormustakin pyörivät paljon. Nyt sitten odotellaan, kun sormus valmistuu ja laittelen teille siitä sitten lisää postausta. Ammatiltani olen parturi-kampaaja ja toimin yrittäjänä Prime hair and beauty design -liikkeessäni Tampereella. Mun vihki- ja 5v-sormukset on sellaisia, että niissä on puoliksi kiviä ja puoliksi ei, eli taustapuoli on sileä. Kaukaa se näyttää jopa ajoittain ihan minimalistiselta paksulta sormukselta, mutta hieman lähempää sitä ei voi missata. Materiaalivalinnoista sen verran että olen tosi tyytyväinen.

Nächster

Tiedote

Keto sormus

Silloin koruasiakas tapaa suunnittelijan henkilökohtaisesti ja asiakas pääsee konkreettisesti hypistelemään mallikoruja. En oo pitkään aikaan käyttänyt sormuksia ja itseasiassa mun kihla- ja vihkisormukset on mulle liian isoja tällä hetkellä. Platinassakin tämä on kevyt ja pehmeän pyöristetty. Keto-sormus on näyttävä, vallaton ja positiivinen sormus itsevarmalle naiselle, sormuksen suunnittelija, helsinkiläinen kultaseppä Jussi Louesalmi kertoo. Keto-sormus on jo saanut ympärilleen malliston, johon kuuluu erilaisia sormuksia ja korvakoruja sekä kaulakoru.

Nächster

Keto vihkisormus vihreä timanttisormus AU3 Kultasepät @Hääsupport.booktrack.com Sormuskone

Keto sormus

Kaupallinen yhteistyö: Au3 Kultasepät Nyt se on vihdoin saapunut… mun -sormus. Onnellinen siitä että mä oon saavuttanut asioita mistä mä olen unelmoinut. Siro sormus sopii joko sellaisenaan käytettäväksi, tai asettuu kauniisti toisen sormuksen viereen. Autamme sinua löytämään oikean kokoisen ja tehokkaan mainosratkaisun Häät-lehdessä, Häät. Mallistosta löytyy leveitä ja siroja sormuksia laadukkailla värikkäillä safiireilla ja kirkkailla timanteilla.

Nächster