Kragerø sparebank. Om banken

Om banken

Kragerø sparebank

Kontorene vil ikke være åpne uten avtale frem til og med 24. I april ble det startet arbeid for opprettelse av en ny sparebank og et grunnfond på 158 000 kroner ble tegnet. Antall ansatte 71 Markedsverdi 10,3 milliarder kroner Nettsted Skagerrak Sparebank er en i som ble til som et resultat av fusjonen mellom Bamble Sparebank stiftet 1849 og Kragerø Sparebank stiftet 1926. Vi er her når håndballen og seilforeningen trenger sponsor. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om status.

Nächster

Boliglånsuka i Skagerrak Sparebank

Kragerø sparebank

Alle moderne banker i Norge har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Så til slutt er det nok de som helst vil låne penger til egenandel, låne penger til kjøp av bedrift eller annet. Vi er her fortsatt, og hver eneste dag strekker vi oss så langt vi kan for å hjelpe deg. Vi er her for julebyen Kragerø og når Havnefestivalen fyller byen vår med liv. Hvis du får Trine, Linda eller Mona som din personlige, økonomiske rådgiver, vil du alltid kunne få hjelp — direkte på telefon eller stikk innom vårt kontor. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på. Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Kragerø Sparebank Husk å påse at du er på aktuelt sted når du skal logge inn hos Kragerø Sparebank sin nettbank.

Nächster

Skagerrak Sparebank

Kragerø sparebank

Velkommen til Boliglånsuka i Skien Trine, Linda og Mona - tre gode grunner til å bytte bank! Der ser en sikkert nok slik som info om rentenivået på innskudd og lån, og om forsikringer som de har av slik som reiseforsikring eller boligforsikring. Om du ikke er på riktig sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra pengene dine som du har på din bankkonto hos Kragerø Sparebank. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Kragerø Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen.

Nächster

Kragerø Biograf

Kragerø sparebank

Kontakt oss på telefon, e-post eller som melding via nettbanken eller mobilbanken, så tar vi en prat om hva du trenger og hvordan vi kan hjelpe deg. Lån i Kragerø Sparebank Lenge før en bestemmer seg for å ta opp et lån med Kragerø Sparebank er det lurt at en sammenligne alternativer hos andre banker og prøve å sammenligne lån og sjekke om dette heller bør velges. . Hos Skagerrak Sparebank i Skien møter du ekte mennesker med stort personlig engasjement. Vi var her da dine oldeforeldre giftet seg. Studer der og prøv å lokalisere informasjonene vedrørende pris og rabatter, kort, hvordan du får lånetilbud på ting som lån til reise, forbrukslån, boliglån.

Nächster

Kragerø

Kragerø sparebank

Google selv og finn topp lån og beste vilkår og bruk penger på noe annet enn å betale dyre renter. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn i nettbanken din hos Kragerø Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres. Vi var her da dine besteforeldre sto til konfirmasjon.

Nächster

Kragerø Sparebank

Kragerø sparebank

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Kragerø Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Bli kjent med oss, så forstår du hva vi mener når vi sier — gode råd gir bedre råd! Andre vil låne penger til advokatutgifter, refinansiere eller låne penger til dokumentavgift. Noen vil låne kapital hos bra lånetilbydere, til for eksempel husdrømmen, oppussing av boligen, fiskebåt, motorbil, hestevogn, reiser, underholdning eller annet de trenger. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet. Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Kragerø Sparebank. Det skjedde etter at en plan om ikke hadde ført frem, slik at banken overgikk til under offentlig kontroll med påfølgende og endelig avvikling i desember.

Nächster

Kragerø Sparebank nettbank: logg inn

Kragerø sparebank

Kommer du ikke inn i Kragerø Sparebank sin nettbank? Husk alltid å sikre passord og dine enheter og hindre uvedkommende fra å stjele fra din bankkonto eller din nettbank. Uten stopp hender det svindelforsøk i Skandinavia og beklageligvis er enhver med bankkonto truet av svindlere, om man ikke er bevoktet på alt som gjelder personopplysninger, fingeravtrykk kodebrikke og kritiske personopplysninger om kunden og nære relasjoner. Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Kragerø Sparebank sin nettbank? Kragerø Sparebank svindel Hvis du skulle mistenke at du har blitt utsatt for bedrageri bør du umiddelbart ringe Kragerø Sparebank og legge ut om det du mener har skjedd slik at du unngår å bli svindlet mer. Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Kragerø Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Og vi er her når du trenger hjelp til boligdrømmen.

Nächster

Skagerrak Sparebank

Kragerø sparebank

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Kragerø Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet. Og da dine foreldre kjøpte sin første bolig, var vi her. Skagerrak Sparebank Bransje Etablert Morselskap Hovedkontor 26, 3770 Styreleder Adm. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting. Banken har ikke et eget hovedkontor, men har fem avdelingskontor i , , , og.