Kurir novine. Blic Online

Dnevne novine

kurir novine

Ali, pre mesec dana bih kao osnovni argument za svoj stav naveo da svi navijamo za istu reprezentaciju. A potom čitajte u Informeru ili na portalu Informer. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom. Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. Sve više mislim da navijamo zato što time zadovoljavamo sopstvenu potrebu da se osećamo jaki. Невидљива корона напала је нашу планетицу за коју Милутин Миланковић каже да је тачка у бескрајном пространству, али Бог живи води рачуна о Земљи и ово није крај.

Nächster

B92

kurir novine

Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani. Glomazni aparati država - bezbednosni, obaveštajni, vojni, nadzorni, pravosudni - pa čak i oni propalih, imaju sredstva da se od njega odbrane, ali često prosto ne žele. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Čavezova i Madurova Venecuela pravi su primer kako je država postala talac narko-kartela i kako su njeni mehanizmi, izmišljeni za potrebe građana, korišćeni da se sprovodi šverc i ubira novac od trgovine kokainom. Kažu da će za nekoliko nedelja epidemija koja razara pluća početi da jenjava, ali će tada još više početi da se razbuktava ova epidemija koja razara mozak, zdrav razum, pristojnost, normalnost, elementarni moral, demokratiju i pravnu državu.

Nächster

Zabava vesti

kurir novine

Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Izabrali smo 16 najboljih optičkih iluzija ovog zaista nadarenog umetnika. Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti. Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. Pripreme za Vaskrs razlikuju se od običaja do običaja, a jedan od najčešćih običaja jeste izdvajanje prvog obojenog jajeta, koje po starom verovanju čuva kuću do sledećeg Vaskrsa. U suprotnom, kada zna da je kriv, ignorisaće i nastaviti da radi po svom. Узрок је одступање рода човечијег од Бога.

Nächster

B92

kurir novine

One su u samom štabu smrti i života, u bolnicama, sa ranjenima i bolesnima, suočene sa invazijom tifusa koja odnosi isto toliko žrtava kao i bitke. A da li zaista volimo taj narod, osobu po osobu? Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari. Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja. Foto: Shutterstock Glavni razlog je svakako njihov ponos, kao i veliki ego koji im ne dozvoljava da prevale preko usana ovu reč. Od virusa koji razara pluća i virusa koji razara mozak. Bićete zadovoljni onim što čujete. Budite deo našeg tima Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, na pravom ste mestu! Povoljan je period i za sudske procese.

Nächster

Vesti

kurir novine

Ovan Foto: Shutterstock Ovan se gotovo nikada ne izvinjava. . Posavetujte se s osobom od poverenja i rešićete sve svoje nedoumice. Kada to čini reč je o vanrednoj situaciji, tačnije kada je nešto toliko gadno uprskao da bi najradije sada iskočio iz kože. Danas se pitam zašto to radimo. Da ste me pitali pre otprilike mesec dana da li su Srbi patriote, rekao bih da jesu.

Nächster

Политика Online

kurir novine

Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Kombinujući dve različite priče u jednu sliku, naš mozak nije u mogućnosti da prepozna granicu i konstantno se prebacuje sa jedne slike na drugu. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Jedan od omiljenih srpskih praznika je Vaskrs, a ono što je posebno zanimljivo jeste ritual koji ga prati - farbanje uskršnjih jaja. Све што дође, мора и да прође, па тако и ова невоља која је опомена за наше грехе, према себи, према природи и према Богу. Васкрс је највећи хришћански празник, највећа радост победе живота над смрћу, а ми данас, на прагу трећег миленијума, прослављамо га као хришћани у првом веку, истиче протојереј-ставрофор др Александар Средојевић, пензионисани београдски свештеник који спада у групу грађана старијих од 65 година којима је наложено да у данима епидемије не излазе из својих домова. .

Nächster

Политика Online

kurir novine

. . . . .

Nächster