Lift udlejning. Udlejning

Lifte og liftudlejning, Vestjylland. Både 10,12 og 17 m

Lift udlejning

Samtidig er denne type lift med sine minimale driftsomkostningerne en billig løsning til den konventionelle elevator. De fleste udendørs projekter er stadig i gang trods krisens omfang, hvilke skaber efterspørgsel på lift og andet materiel til arbejde i højderne. Gennem vores specialisering med udlejning af lifte ved vi, hvor mange opgaver der kræver en lift. Vi er din samarbejdspartner, der kan skabe mere værdi til din forretning. Uanset hvor i Danmark du befinder sig, så kan vi garantere, at du vil opleve en sikker og hurtig levering af din lift - og du kan være sikker på, at vi lægger stor vægt på sikkerhed og kvalitet under leveringen af vores lifte. Elevatorliften er den mest klassiske og traditionelle lift af vores forskellige typer af lifte.

Nächster

Thisted

Lift udlejning

Trailerlifte — Vores trailerlifte er lette at flytte rundt på, og er derfor ofte håndværkerens foretrukne lifttype. Er du i tvivl om, hvilken lift der passer bedst til netop dit projekt, så sidder vi altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Det er nemt, hurtigt og fleksibelt. Søgemaskinen nedenfor viser vores udvalg af maskiner. Vi udlejer materiel til danske virksomheder, og vi stræber mod at være den foretrukne udlejer i Danmark. Saxlifte — Vores saxlifte går fra 5,8 — 12 meter — Vi har eldrevne saxlifte i sortimentet, da disse specielt er velegnet til indendørs brug.

Nächster

Fridolf Udlejning

Lift udlejning

Trods liftarbejdet for vores chaufførers vedkommende foregår i det fri tager vi hos Slagelse Lift både arbejdsmiljøet og vores kunders sikkerhed seriøst. Som en del af vores service tilbyder vi derfor en gratis og uforpligtigende opmåling samt vejledning vedrørende opgaven. Vi kan tilbyde leje af alt fra saxlifte til lastbillifte, og selvom vi tilbyder leje af lifte på dagligbasis, giver vores store sortiment også mulighed for faste aftaler med kunder om udlejning. I Thistedafdelingen møder du vores udlejere Michael og Thue. Denne form for lifte er oplagt til — og bliver primært brugt til — installering i allerede eksisterende bygninger. Har vi ikke liften på lager, vil vi gøre vores ypperste for at skaffe den, og du går derfor aldrig forgæves, når du kommer til os. Elevatorliften scorer højt på både sikkerhed, kvalitet og service.

Nächster

Udlejning af lifte

Lift udlejning

Ligeledes velegnet til udlejning til private, da de er lette at benytte. Thistedafdelingen dækker selvfølgelig hele Thistedområdet, men også de omkringliggende byer såsom Hanstholm, Nykøbing M. Liften kan anvendes i næsten alle typer etagebygninger, og dens primære funktion er at transportere mennesker. Hvad end du står i Jylland eller på Sjælland, så kan vi dog garantere, at oplevelsen er den samme. Formålet er at genkende it-udstyret og dermed observere, din færd på hjemmesiden. Denne type lifte kan med sin selvbærende konstruktion installeres i eksempelvis en trappeskakt, uden at det kræver større bygningsændringer, da der til disse lifte hverken er brug for motorrum på loftet eller udgravning i stueplan.

Nächster

A.L. Del

Lift udlejning

Hos Riwal udlejer vi lifte fra Aalborg, Aarhus samt København, men uanset hvor i landet der bygges, står vi til rådighed. Fridolf Udlejning - Bornholms største udlejer af lifte, maskiner, skurvogne mv. Denne lifte installeres oftest, når det grundet pladsmangel eller økonomi ikke er muligt at installere en platformslift eller elevatorlift. Af sikkerhedsmæssige årsager kører liften kun når kørselsknappen holdes inde. Vi har således adskilt medarbejdergrupper, så administration, udlejning, salg, værksted og transport er adskilt i det daglige arbejde.

Nächster

Lifte Udlejning

Lift udlejning

En trappelift er yderst brugervenlig, særdeles stabil i drift og optager minimalt med plads. Vi er specialiseret i liftudlejning til alle typer kunder, både private og virksomheder. Vi har stor viden inden for dette område, og vi deler gerne denne viden med dig, så du får et udlejningsprodukt, du kan sætte flueben ved. Hvis terrænet er utilgængeligt med liften, har vi også plastkøreplader i mange størrelser, til at understøtte liften og sikkerheden af arbejdet. De står altid klar med råd og vejledning så du får det rette materiel. Billifte - når det skal være nemt at komme til vejrs Løs din opgave hurtigt, nemt og effektivt! Som nævnt søger vi altid for at assistere og servicere vores kunder, således der på intet tidspunkt i processen opstår usikkerhed i forbindelse med valg af lift og så fremdeles. Kontakt os Du kan altid kontakte os på telefon +45 70 10 00 97 og ønsker du at vi skal kontakte dig, så udfyld venligst , så vender vi tilbage hurtigst muligt.