Loppemarked odense. Fyns største indendørs loppemarked: Gå på opdagelse i 300 stande

Guide til de bedste loppemarkeder i København

Loppemarked odense

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor. Så er du på udkig efter godt genbrug i Odense? Find datoer på der oprettes løbende begivenheder 7. Tværtimod, så får du en oplevelse uden lige i GenbrugsHallerne. Hos Børneloppen kan du sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og autostole. Både lokale beboere og folk udefra er velkomne. Blandt andet med rottelort i køkkenet og andre fødevarefusk.

Nächster

Guide til de bedste loppemarkeder i København

Loppemarked odense

Men vi må ikke gå hurtigere frem, end at vi stadig kan holde epidemien under kontrol. Dette skal ske senest den sidste dag i måneden inden klokken 16. Overtrædelse vil medføre bortvisning Ingen biler er tilladt på loppemarkedspladsen mellem kl. Såfremt dette overtrædes, vil der blive opkrævet for ekstra stadeplads 150kr. Det betyder, at når du som virksomhed opretter et tilbud, bliver det synligt på både Facebook og den digitale shop. Informationen omhandler muligvis dig og dine preferencer eller din enheds data og bruges mest af alt for at få websitet til at fungere som du forventer det skal fungere. Udover, at være et indendørs loppemarked på Fyn, hjælper vi også med og flyttebo.

Nächster

BørneTorvet

Loppemarked odense

Måske du selv har en masse gode idéer til, hvordan tingene skal stå? Bestilling af stadeplads er ikke muligt. Du bestiller en stand ved at komme forbi vores butik i Odense. Kvarteret byder også på en masse cafeér og med Nørrebroparken tæt på, kan du tage på en ægte nørrebro-gåtur. Som ventet omfatter det ikke restauranter, caféer højskoler og efterskoler. Corona har ramt branchen som et lyn fra en klar himmel, og spisestederne måtte se sig nødsagede til at lukke ned fra den ene dag til den anden. Her får du en liste over vores priser pr. Der er noget helt specielt ved vores genbrug i Odense.

Nächster

Loppemarked i Dronningensgade

Loppemarked odense

I dag har Dominos ni pizzasteder her i landet. Det er den populære annonceavis GulogGratis, der sammen med velgørenhedsorganisationen Lions Club Odense arrangerer det store loppemarked for 17. Som sælger lejer du dig ind på en loppestand for mindst en uge ad gangen og prissætter selv dine varer. Når du træder indenfor i vores 1200 kvadratmeter store butik med genbrug i Odense, træder du ind i en verden med finurligheder, herligheder og spændende ting, som du kan gå på opdagelse imellem. Find datoer bliver løbende bliver opdateret med datoer 10.

Nächster

BørneTorvet

Loppemarked odense

Populært system følger med Piranya er bestemt ikke ny i gamet, når det kommer til systemer, der er brugervenlige for kunder såvel som virksomheden selv. Næste loppemarked er søndag d. Ritas Blå Lopper, Vesterbro Gør gode kup på Ritas Blå Lopper, som er et populært loppemarked, der flytter lokation fra gang til gang. Loppeladies, Madklubben Østerbro To gange om året i efteråret og foråret sælger nogle af Danmarks store bloggere og personligheder ud af garderoben. Udover de allerede nævnte fordele anskaffes systemet ved en engangsbetaling og et service fee, og der er derfor ingen kommission forbundet ved at sælge gennem det.

Nächster

Genbrug Odense

Loppemarked odense

Loppemarkedet bliver slået op her på siden, på Facebook siden som event, og kommer ud i vores nyhedsmail. Standleje betales altid forud, og første betaling skal foreligge i butikken ved indgåelse af lejekontrakt. Kort tid efter vil køberen modtage et link i sin Facebook-indbakke med alt info. Hos Børneloppen kan du sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og autostole. Vi henstiller til stadeholdere om, at bruge parkeringskælderen under Havnepladsen gratis i de ikke markerede båse.

Nächster

Guide til de bedste loppemarkeder i København

Loppemarked odense

Det kan du gøre, så tit du vil, uden at det koster ekstra. Så bør du helt sikkert slå vejen forbi GenbrugsHallerne i hjertet af Odense. Skrald og affald skal stadeholdere selv sørge for at tage med retur. Når først du har skrevet under, kan du hurtigt komme i gang med at sætte dine ting op, ligesom hvis du var til loppemarked på Fyn. Du har muligheden for at vælge mellem en dobbeltreol, enkeltreol eller gulvplads, så alt efter hvor mange ting du har, finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Nächster

Loppemarked Fyn

Loppemarked odense

Salg af levende dyr ikke tilladt. Den kan du betale derhjemme over netbank, men du er også velkommen til at betale den i butikken. Blandt andet lyder det fra deres landedirektør, at samtlige danske storbyer skal indtages inden for det næste år. Loppemarkedet er småt, men godt, og hvis du er heldig, kan du nogle gange gå videre derfra og over til området omkring Sønder Boulevard, hvor der også jævnligt holdes loppemarked om sommeren. Efter endt lejeperiode får du udbetalt dit salg minus vores 15% i kommision direkte til din konto. Du får udleveret personlige stregkoder, som du skal sætte på dine ting, og herefter er det blot at gå i gang med at fylde pladsen med alle dine skatte.

Nächster