Mille fryd. Ravelry: Camille Cardigan pattern by Mille Fryd Knitwear

Mille Fryd strikkeopskrifter til børn og voksne. Citystoffer

Mille fryd

Heiii Trine Nej- jeg kan ikke strikke og kommer heller ikke til at lære det, man må kende sine begrænsninger og jeg hader når folk siger: det kan du sagtens lære, for nej, jeg bliver aldrig dygtig til at strikke. Og så findes den selvfølgelig også i en Mini. Vinderen er fundet og har fået en email med besked. Vi bor i en lejlighed på Nørrebro og elsker byen og alt det dejlige den byder på. Is it better to out-monster the monster or to be quietly devoured? Jeg har stort set ikke befundet mig i køkkenet i fire uger, men nu hvor jeg har det bedre igen fik jeg mod på at smage på fetaen, grillosten og de lækre græske yoghurter. Hun lærte sig selv at strikke, ved at kigge på YouTube strikkevideoer og ret hurtigt erfarede hun, at det var svært at finde de gode opskrifter — dem som også var til at finde ud af for begyndere.

Nächster

Ravelry: Camille Cardigan pattern by Mille Fryd Knitwear

Mille fryd

Græsk yoghurt køber jeg i forevejen indimellem, da jeg godt kan lide den lidt tykke konsistens. She is currently signed with Next Models Agency and is a full time college student. She is the girl that always cut off her grandmas long dresses but kept the lace. Mine piger er ivrige for at lære mere om dyr og vi leger efterhånden 'gætte-dyr' ved alle vores måltider, hvor vi skiftes til at tænke på et dyr, som vi fortæller en ting eller to om og så skal vi andre gætte hvilket dyr det er. De lidt mørke farver, som har sådan en rar blød tone er perfekte til vinteren synes jeg.

Nächster

mille1000fryd

Mille fryd

This cyber-fashionista is sleeping, eating and living fashion in everything she does. Adventskalender 2 Alt du skal gøre for at deltage i adventskalenderen om en Sorbet Cardigan fra Mille Fryd er at skrive en kommentar herunder, hvor du fortæller mig om du kan strikke eller ej. Her trademark ombré hair adds to her signature look, and her eclectic style makes her the Joan of Arc in the harsh cold of fashion minimalism. Efter køb modtages en mail med et link til download af en pdf-fil. Deltag længere nede, i konkurrencen om en Sorbet Cardigan er skabt mens Mille var på barsel med hendes tredje datter. Indtil videre er det blevet til bluse, cardigans, shorts, blebukser, huer, kyser, tæpper, kjole og vest. Vilken ljuvlig tävling och likaså kofta! Den har en flot farve og smager nøddeagtigt.

Nächster

mille1000fryd

Mille fryd

Nu er det kun 2 uger til juleferie og jeg tænker det simpelthen må kunne lade sig gøre at jeg lærer de mest basale ting i det næsten tre uger jeg holder. Opskrifterne startede med at at være strikkedesigns i baby og børnestørrelser, men efter noget tid udvidende sortimentet sig til også at omfatte opskrifter til kvinder. Jeg har i hvert fald nævnt hende nogle gange over det sidste års tid. Men det hjalp at slå masker op til projekter som rent faktisk skulle blive til noget. Men igen ved jeg, at Mille har et helt særligt skarpt øje for farver og jeg har indtryk af, at mange som køber hendes opskrifter også gerne vil bruge Milles farvekombinationer.

Nächster

Mille Fryd strikkeopskrifter til børn og voksne. Citystoffer

Mille fryd

Tror i hvert fald jeg skal holde øje med et eventuelt midseason sale. By senior year the young ingenue has attracted international press by the dozen—appearing in publications as varied as Nylon Japan, Elle China, the London Evening Standard and Grazia Italy. Yes she wears black, but in a manner that leaves us craving more! Vi blev præsenteret for en masse flotte sager til boligen. Jeg kan strikke meget sparsomt. Vil sikkert også egne sig til en tapasaften. Håber I har haft en rar dag alligevel.

Nächster

Sorbet Cardigan fra Mille Fryd med lette striber

Mille fryd

Bliver så misundelig, når jeg ser Milles fine piger i al den lækre strik — og ikke mindst når jeg ser dig, Mille og andre smukke kvinder i smørbløde cardigans mm. Nothing holds her back from megalomanically high heels and together with an always very laidback glam attitude. Kate is from Brisbane, Australia and runs the fashion blog, Pretty Dresses in the Laundry. Vi nyder, at have fået ny inspiration til vores 'gætte-dyr' leg, da vi har fået kort med dyr vi ikke lige havde tænkt på og det er jo rigtig fedt, at vi alle lærer noget nyt om dyr mens vi leger og har det rart sammen. Danielle Bernstein is a New York City native, major league thriftier, and true entrepreneur. Jeg har desværre aldrig fået lært at strikke.

Nächster