Mummon tohveli. Kossun Kippaajat

satu ja tosi: 2010

Mummon tohveli

Todellä täyteläistä ja paksua varsinkin kylmänä nautittuna. Sweet Martini Sweet Martinin makeuttajana toimii rosso-tyyppinen vermutti. Mutta että itse pitäisi haalia asiakkaita, ääh! Siksi olen miettinyt puikkokoteloa, joka toimisi puikkojen suojana niin neuleessa, kuin silloinkin, kun puikot odottavat sopivaa projektia. Toivottavasti en ole terapeuttina enää niin ahne auttamaan kuin ennen. Ravistetaan koneravistimella tai sekoitetaan blenderillä.

Nächster

~~Elämäni koukeroita~~

Mummon tohveli

Luudalla keikkuu kissa tuimissa aatoksissa. Gin Fizz Gin Fizz on yksinkertaisesti soodavedellä pidennetty Gin Sour. Tahti on vaan vähän rankka aika ajoin. Salmiakkikoristeissa laitoin liivatelehdet likoamaan kylmään veteen hetkeksi. Purista sitruunan kuoren palasta eteeristä öljyä juoman päälle; taita sitruunankuoren palaa lasin yllä kuoren ulkopinta lasia kohti niin, että kuoresta pirskahtaa öljyä lasiin. Self-Defense with Green Tomatoes At the end you cannot find anybody who wants to have yet another jar of the Chutney you made. Arvostan kovasti tätä taiteen lajia.

Nächster

MUMMONTOHVELI

Mummon tohveli

Löytyipä uusien drinkkien listalta Bin Ladenkin! Alkuperäisresepti:1 cl Galliano, 3 cl Kahlua, dash Bols Banana, 2 cl mansikkasiirappi ja 2 cl kermaa Valmistustapa: ravistetaan Lasi: cocktail Koriste: tuore mansikka, appelsiinin kuorispiraali ja mintunlehti 101. Kevään ensi airut on pajunkissa peloton. And make it a dating service at the same time. Liput maksavat vaivaiset 65 markkaa miehiltä ja 45 markka naisilta. Tämän laudan idea oli toimia pääruoan lomassa fingerfoodina.

Nächster

Katjuksa: elokuuta 2011

Mummon tohveli

Egg Nogg voi olla kuuma tai kylmä. Pousse Café Pousse Cafén ideana on tarjota erilaisia juomia samasta lasista niin, etteivät eri aineosat ole sekoittuneet keskenään. Orange Blossom Edellisen drinkin ainesuhteet pätevät tähän juomaan. Pajunkissa valkoinen, silkinhieno pehmoinen kevätpäivään aukenee, aurinko kun hymyilee. Kohtalaisen lyhyitä tuttavuuksia sitä paitsi asuntoinakin. Tykkään kuljeskella kotona paljain varpain.

Nächster

Elämä on ihanaa: Katja Kärki: Jumalan huone

Mummon tohveli

God Father Suositus ainesuhteiksi: 2 cl Disaronno Amarettoa 2 cl skotti viskiä Valmistustapa: rakennetaan Lasi: on the rocks Koriste 31. Pahaa mieltä ja syyt niskoille, asioista jotka itse asiassa tuo toinen oli tehnyt. Tekotapa: sekoittaminen ja ravistaminen Koriste: punainen omenan liuska kerman pinnalle 108. Jos luovun kiireestä ja alan elää hetkessä, pamautetaanko minut keskelle tohinaa ja hoppua? Kännissä tämäkin on yllättäen kirjoitetty, joten jos jotakin korjattavaa tai tarkempia spekulaatioita, niin lähetäthän. Mutta mitä paljastui kuoren alta? Jos ei pääse paikan päälle, heillä on myös nettikauppa: juhlamaailma.

Nächster

Mooses in Nymphomania

Mummon tohveli

Tykkään tosi paljon panostaa ruoan ulkonäköön, vaikkei tässä mitään super cheffejä ollakaan. Mooses says: Cloning is the most common way to produce the plants you buy for your home. Ei mun mielestä alkoholijuomien tarkoitus. Kellon käännyttyä jo aamun tunneille pohdin, mistä drinkit oikein nimensä ovat saaneet ja hihittelin itsekseni, miltä oikeasti näyttäisi, jos tilatessani Grasshopperin eteeni tuotaisiin heinäsirkka. Sain monen monen vuoden jälkeen sivakat ja olen ihan hurmioitunut ja kipeytynyt monesta kohtaa kehoa. Ei hän nokisena lennä, ensin täytyy saunaan mennä.

Nächster

Mooses in Nymphomania

Mummon tohveli

Yleensä sour saa nimensä käytetyn alkoholin mukaan Vodka Sour, Gin Sour jne. Tästä johtuen ne on ravistettava voimakkaasti. . Päätin kuitenkin hymyillä vastaantulijoille ja ystävättäreni kanssa nauroimme äänekkäästi jutustelun edetessä. Siis oikeassa työpaikassani sairaalalla, jossa minulla on toimi. Olen ihan varma, että näin korvat kauempaa, tuon ison kiven takaa ne mulle heiluttaa. Now its all right to sell some Anne's Nuts? Osoitteen numerot olivat sinne päin, mutta katu oli saanut juhlallisen uudelta valtiolta kuulostavan nimen: Valkasilovakia! Mistä nämä maailman valloittajat, maailman valloittavimmat neidot poikien kuvia ei vielä näy missään löytyvätkään kymmenen vuoden päästä? Takes lots a tomatoes and sounds clever.

Nächster