Åndernes magt. Ånderne har magt over medierne i Daniel Kirken

Åndernes magt (TV Series 2000

Åndernes magt

. Sådan et udsagn er svært at argumentere imod, og det skal man heller ikke. Ifølge politiet brugte Graham Bishop en kokkekniv, da han søndag klokken 13. »Så løber man ret hurtigt tør for ideer til at vise livsstilsprodukter. I stedet ser han et såkaldt medium, der manipulerer med seerne og de mennesker, der er hjemsøgt af noget, de mener er ånder eller spøgelser. Men jeg synes stadigvæk, at det er journalistik.

Nächster

Ånderne har magt over medierne i Daniel Kirken

Åndernes magt

Daniel Kirken på Nørrebro i København ligner denne aften en helt almindelig kirke med salmetavler og alter. Bevar den sunde skepsis Det er vigtigt at være skeptisk hele vejen igennem. Under Munkøs åndeuddrivelse sprang Mikael Rieks’ glasbord i stykker, og Rieks var skræmt fra vid og sans. Han kan fortælle at den afdøde mand som Lena talte om er byens læge Doktor Dick som døde i 1990. Han skal lære at skelne de dårlige pølser fra de gode«. « Til gengæld har produktionsselskabet Mastiff Media, der står bag Den 6. Den bedste vejleder fungerer som et spejl for din egen indre visdom og ressourcer og hjælper dig med at komme i kontakt med dem, så du selv tager ansvar og træffer dine egne beslutninger.

Nächster

Journalisten » Åndernes mand

Åndernes magt

Men folk har en tendens til at gøre os til guder og alt, hvad vi siger og gør, til det rigtige,« siger Sten Kofoed. Ingen tryllekunstner Marion er en nysgerrig optimist i mere end én forstand. Dér må man ikke beskæftige sig med det okkulte. Til sidst så Michael en ånd i form af en ældre mand stående ved sin seng. Der blev faktisk stillet mange kloge spørgsmål.

Nächster

Åndernes magt vender tilbage

Åndernes magt

Hun læste måske noget tekst op for dig, så du forstod det bedre? »Hun viser mig et værelse, som om hun kun havde ét rum, der var hendes hjem i nogle år. Fordi folk har deltaget i en workshop eller deltaget i nogle weekendkurser og »læner sig op ad« nogle etablerede navne, er det ikke garanti for noget,« understreger Sten Kofoed. I dag er den solgt til Norge og Sverige – i dansk version med undertekster, hvilket er ret sjældent. Hun mener, at de har gjort hende berømt på et forkert grundlag. At stå på bordet kan ikke sammenlignes med at sidde på et hjørne, siger Svend Svendsen. En lille ridse kan betyde, at et hjørne knækker af, selvom bordet var solidt dagen før. Uden modtræk fra det internationale samfund vil krisen føre til økonomisk kollaps i flere udviklingslande og nye vækstøkonomier.

Nächster

Ånderne har magt over medierne i Daniel Kirken

Åndernes magt

Det værste, jeg har hørt om, er en, der praktiserede som clairvoyant og forlangte at få 50 spørgsmål besvaret om klienten inden en konsultation,« siger Sten Kofoed, der selv er medlem af Clairvoyantforeningen. Jeg tror, at andre journalister har det ligesom mig. Det burde være sådan, at du ikke kendte ham så godt. Interviewet skal foregå på sjette sal og trods sine lidt for mange kilo vælger Marion optimistisk at tage trapperne hele vejen op, for som hun siger, så er det rart at mærke, at man er i live. Det virker, som om hun har været lidt forvirret i den sidste tid på denne side. Efterfølgende hoppede han ud af et vindue, men overlevede. Niels Krøjgaard så gerne, at »Åndernes magt« havde sendt Frank Munkø til flere boliger - nogle med påståede ånder og nogle uden.

Nächster

Jeg fortryder Åndernes magt

Åndernes magt

His two daughters were in a critical condition in intensive care but they are now improving, police said. Og hvad laver Hammerslag-holdet på godset? « Derefter går glasbordet i stykker, og selvom det burde være et tegn på, at ånden vil blive, vender Frank Munkø lynhurtigt situationen om og kalder det et tegn på, at ånden har kæmpet for at blive og endelig slap. Hans kone døde 33 år efter ham. Mantraet fra alle, der har indsigt i den verden, lyder: vær kritisk, vær kritisk, vær kritisk. Jeg har ikke brug for at blive hjemsøgt eller overdynget med selvlysende slim eller få at vide, at min afdøde farmor var med i sommerhus sidste weekend. Min underbevidsthed sætter sig skamfuldt ved siden af min logik.

Nächster