Poljubac sanovnik. Šta znači sanjati ljubljenje

Šta znači sanjati Ljubljenje

poljubac sanovnik

Ukoliko ste sanjali par koji se ljubi, to može biti loš znak koji ukazuje na nesrećne događaje u životu. Vidjela sam tatu koji takodje vise nije ziv veoma mladog, koji mi se u cudu obratio sto imam tu maramu na sebi, a onda sam vidjela i tetku , i cula kako moj otac govori kako mu se ona lijepo obraca sa brate moj. Sanjati da ste nekome ukrali poljubac Ako vi u snu nekome ukradete poljubac, to označava upornost. Poljubac bliskog prijatelja znak je poštovanja i divljenja koje imate prema tom prijatelju. Treba da unesete malo više romantike i strasti u svoju sadašnju vezu. Odmor i pozitivno raspoloženje će odagnati ovakve snove. Profesorka me je poslala da odem do prodavnice da kupim nesto i ja odlazim.

Nächster

Poljubac, Sanjati poljubac, San o poljupcu, Sanjarica

poljubac sanovnik

Iskreno se nadamo da će Vam Svet Snova pomoći da izgradite bolji osećaj kada su snovi upitanju i pruži Vam znatno bolje razumevanje istih. Svi oni igledaju srecno,idu napred po polju,prijatno caskaju nesto,ne cujem sta,jer ja samo stojim tamo,gledajuci ih kako idu onako srecni,a ja u cudu,stojim i gledam sa nekom tugom unutar sebe,neku bol u dusi osecam i budim se Mirela, Verovatno ste pod stresom i potrebna Vam je promena. Ako ste heteroseksualni i sanjate da se ljubite sa nekim istog pola, onda to predstavlja samoprihvaćanje. Ako je to bila voljena osoba, prijatno će vas iznenaditi, a ako je bio neki vaš prijatelj, možete očekivati dobru zabavu u odličnom društvu. Verovatno neće biti velikih promena za Vas, zato što niste uspeli da stignete žensku osobu iz sna i vratili ste se u isti stan. Oko mene je mrkli mrak i prst ne vidim pred sobom,a ja pricam sa nekim preko telefona i ujedno objasnjavam kako je ovo mnogo cudno i kako imam los predosecaj. Trebate se više upoznati s nekim aspektom sebe.

Nächster

Sanovnik

poljubac sanovnik

Imala je neke strasne zelene oci. Ukoliko ste u snu poljubili nekoga ko je poznat, to govori da imate želju da uspete u životu. . Sanjati da se ljubite sa tuđim dečkom ili djevojkom pokazuje želju da budete u vezi i doživtei energiju ljubavi. Pokušajte da i vi date do znanja drugima kakvo je vaše mišljenje i da iznesete i svoje ideje. Neki muskarac mi dobacuje kako mi je lepa ogrlica.

Nächster

Sanovnik poljubac

poljubac sanovnik

Nečiji poljubac na silu, bez vaše volje, znači da vam ta osoba nasilno nameće svoje ideje, uvjerenja i mišljenje. Iz navigacionog menija na vrhu stranice izaberite početno slovo ključne reči Vašeg sna! Polako je poceo i mrak padati. Možda će vam se desiti nešto neprijatno, što će ostaviti trajne posledice na vaš privatni ili profesionalni život. Ponekad je u pitanju znak neprikladnog ponašanja i manjak integriteta. Želite da ostvarite ljubavnu vezu, ali niste sigurni da li ste na pravom putu. Na svu sreću, nije uvek tako i ljubljenje u snu može predstavljati i veoma pozitivan i lep period koji vas očekuje.

Nächster

Šta znači sanjati Ljubljenje

poljubac sanovnik

Simbolizira ispunjavanje potreba i pobjedu nad neprijateljem. Snovi su najčešće odrazi stvarnosti ali su često i bijeg od nje! Snovi o deci ukazuju na Vašu želju da se ostvarite kao majka, a san o preseljenju može ukazivati na potrebu za promenom. To što se u početku nekome ne svidite, ne shvatate suviše lično, već činite sve da dotična osoba uvidi svoju grešku i da promeni mišljenje. Na kraju sam odustao videvši da nema šanse da je stignem. Ako planirate da promenite posao, ovo je idealan trenutak za to. Sreli smo i moje bivse koleginice sa posla.

Nächster

Sanovnik

poljubac sanovnik

Šta znači sanjati ljubljenje ili poljupce? Ako ste uživali, znači da se osećate dobro u svojoj koži i na specifičan način idete kroz život. Ponekad je ovakav san znak da treba da provedete neko vreme opuštajući se i brinući o sebi za promenu. Sećam se da me je obuzela velika tuga. Krenuo sam za njom, da je stignem. Alternativno, san ukazuje na nedostatak integriteta na vašoj strani. Verovatno vam se sviđa osoba koja je zauzeta. Takođe, san o ljubljenju sa partnerom ili partnerkom, možete imati i onda kada vam na javi on ili ona nedostaje ili kada ste fizički udaljeni.

Nächster