Rantamaja tanssit. Rantamaja kutsuu tanssimaan

Tanssipaikkojen päivitystilanne

Rantamaja tanssit

Tekisi mieli pullaa, mutta olen niin nälkäinen, että syön alkuillasta ruisleivän ja myöhemmin vielä hodarin. Mukavasti väkeä Kortesjärven Rantamajalla on pitkät perinteet, sillä se avattiin jo vuonna 1955. Ei tarvitse sännätä tansseihin työvaatteet päällä viimeistä settiä kuuntelemaan. Mikä olikaan suunnitelmasi, me autamme sinua toteuttamaan sen Päätä itse milloin tulet ja kuinka kauan kanssamme tanssit. Jos en olisi sopinut muuta tekemistä viikonlopulle, kävisin Tangokadulla vielä toiseenkin kertaan ja maksaisin lystistä mielelläni.

Nächster

Tanssilava Rantamaja

Rantamaja tanssit

Tanssilava on tunnettu hyvästä tanssilattiasta. Huvipaikat; Maakunnat Härmä, Kuntokeskus: 25. Kesätanssilava rakennettiin Rantalaan keväällä -59. Tangokuninkaallisten valinnasta en ole ikinä ollut kiinnostunut, eikä Tangomarkkinoiden imago ole muutenkaan oikein kolahtanut. Lisäksi muutamina iltoina on paikalla myös tanssimekkojen myynti. Avustamme pitopalvelun hankinnassa ja tarjoilukaluston vuokrauksessa. Odotan paikalle suuntaavan paljon väkeä, sillä kyseessä on Finlandersin ensivisiitti Rantamajalle.

Nächster

Urjanlinnan keikat

Rantamaja tanssit

Jotka saa nauttia katetussa kahviossa, tuolilla istuen. Jos tiedot ovat vajavaisia tai vanhentuneita, voit ottaa itse yhteyttä järjestäjiin. Lelut, pelit ja lastenkirjat merkeiltä Lego, Duplo, Barbie, Alga, Kärnan ja Lundby ym motlorwaysq. Tanssilavahan sijaitsee ihan keskellä ei-mitään, mutta kuitenkin vain 70 km päässä Seinäjoelta. Kuuden tanssi-illan yhteydessä järjestään myös tanssikursseja. Olen ikäni asunut aika lähellä Seinäjokea, mutta Tangomarkkinat eivät ole koskaan vetäneet minua puoleensa.

Nächster

Urjanlinnan keikat

Rantamaja tanssit

Tässä muutama menovinkki: pe 8. Evästekäytännöt Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. Onkohan liian voimakas ilmaus, jos sanon rakastavani tätä paikkaa? Helmenkalastajat soittavat peräti 4 x 45 minuutin ja yhden puolen tunnin setin. Kesä huipentuu lopulta lauantaina 31. Päivä on mennyt niin tiiviisti töiden parissa, etten ole ehtinyt oikein perehtyä matkareittiin.

Nächster

Rantamajan huvikausi käynnistyy

Rantamaja tanssit

Rantamajalla on lavan omistaja, Isomäen Maamiesseura ry, tehnyt myös kesäksi uudistuksia, jotka lisäävät kävijöiden viihtyvyyttä entisestään. Rantamajan vieressä on myös karavaanarialue. Tanssi-iltoina on ilmainen kahvitarjoilu, jonka mukana on avajaisissa ja päättäjäisissä pulla. Härmän kuntokeskus; Tanssit klo 17. Kauniin kangasmetsän varjossa, Kortesjärvellä sinisen Saarijärven rannalla sijaitsee tanssilava Rantamaja.

Nächster

Kortesjärven Rantamaja (Kauhava)

Rantamaja tanssit

Isoja säästöjä hotelleissa 120 000 kohteessa ympäri Selaa hotelliarvioita ja löydä budjetillesi sopiva hotelli taatusti parhaaseen hintaan Härmän kuntokeskus Tärkeimmät ajankohtaiset talousuutiset, pörssikurssit ja kattavat sijoittajapalvelut löydät Kauppalehdestä Vietä joulu hotellissa. Luonnonkauniilla paikalla aivan Saarijärven rannassa sijaitsevassa Rantamajassa järjestetään kesän aikana tanssi-iltoja aina tiistaisin. Paikka lähde päivitetty Aavasaksan aurinkolava, Ylitornio Aavasaksan aurinkolava 12. Huvipirtti Oy:n tapahtumajärjestäjä Jouko Pirttinen lupaa kesään myös tanssikursseja. Mopit levykehykset, mikrokuitupyyhkeet, laikat ja liinat kaikki samassa.

Nächster

Kortesjärven Rantamaja

Rantamaja tanssit

Pirttinen haluaa myös muistaa tanssikansaa käden ojennuksella. Huoneet ovat tasokkaasti varusteltuja ja niiden sisustuksessa on käytetty laadukkaita. Kohteet kivenheiton päässä toisistaan; PowerPark, Härmän Kylpylä, Kyläkauppa Veljekset Keskinen, Duudsonit. Valitse hotelli yli 140 000 hotellista ympäri maailmaa. Lisätietoa: Pirttisen johtama Huvipirtti Oy aloittaa yhteistyössä Gramofoni Oy:n kanssa tanssitoiminnan myös Seinäjoella, legendaarisessa Törnävän Paviljongissa. Mihinkään ei tarvitse illan aikana jonottaa. Saammepa kuulla muutaman ylimääräisen biisinpätkän soundcheckin muodossa ja juoda samalla ilmaiset kahvit.

Nächster

Kortesjärven Rantamaja

Rantamaja tanssit

La kalajoki, merisärkkä Su pietarsaari, konsertti La parkano, käenkoski Ke evijärvi, konsertti La. Humppamies on tänään poikkeuksellisen hulvaton, kuten myös monet muut kappaleet. Rantamajan lisäksi maamiesseura vuokraa 2017 täysin uusittua kylätaloa erilaisten tapahtumien järjestämiseen, jossa on paikkoja n. Tanssit kesäkuun alusta elokuun loppuun tiistai-iltaisin klo 19. Rantahallilla vietetään mitä erilaisempia kesätapahtumia tanssien lisäksi: häitä, juoksuapahtuma, nuorten leirejä. Tanssi-iltoina kahvilassa tarjolla pientä suolaista.

Nächster