Ribhouse søborg. Restaurant Rib House Roskilde

Theodora Steakhouse, Søborg

Ribhouse søborg

Så kommer vi til min hovedret. Så sad vi pænt og ventede på vores snackkurv, men fik vores hovedretter først. Husk at bestille bord, hvis du vil være sikker på at få plads. Man sidder komfortabelt i de røde læderbåse, og man kan forvente en god og smilende service fra det opmærksomme personale. Men vi har selvfølgelig og andre lækre retter. Solen stod lavt, og generede stort set alle gæster.

Nächster

De 10 bedste restauranter i Søborg

Ribhouse søborg

Og har vi fået vores 500 kr tilbage på vores konto for den fuldstændigt vanvittige oplevelse og opførsel? Vi har hjemmelavet smoothies, juice, te og kaffe ad libitum inkluderet i prisen. Nogle søndage har man bare fortjent at få den lækreste brunch. Stor ros til Rib House - alt fungerede perfekt - og det er langt fra sidste gang, at det skal gentages. Børnene kan glæde sig til fri softice fra maskinen, som har en central plads midt i lokalet. Her bestemmer du fuldstændig, hvordan tallerkenen skal se ud - hver gang du henter.

Nächster

Helsingør

Ribhouse søborg

Bordene var sat tæt sammen i lange rækker på 1 sal - og så skulle man stå i kø i evigheder i et lille lokale med så mange mennesker for at tage maden. Der er ligeledes et fornuftigt udvalg af kraftige rødvine til de store steaks, og de fås tilmed til ganske rimelige priser. De er ved at slukke det sidste, fortæller vagthavende ved Københavns Vestegns Politi, Kim Svenningsen. Samtidig hørte vi, at bordet ved siden af klagede over, at deres kylling ikke var tilberedt ordentligt. Kødet havde ligget så længe, saften var sunket til bunds for længst. Det er svært at bebrejde personalet når de er så unge at service er er fremmedord.

Nächster

Rib House, Bagsværd

Ribhouse søborg

Desværre mangler de overblik, sans for service, og initiativ. Vi har også Takeaway og store selskaber. Og kødet var koldt indeni Ved klage over nr 2 bøf blev personalet tydeligt irriterede, men dårlig, eller manglende, kokkeevner er jo ikke kundens skyld. Da jeg kiggede ud af vinduet var der stor ildebrand, fortæller Kenneth Lundgreen til Ekstra Bladet. Uerfarne teenagere betjener kunderne, og i køkkenet har jeg indtrykket af at ægte kokke er fraværende. Kom og smag vores Brunch, A La Carte, Sandwich, Børneretter, Salater, Lune retter, Lækre Kødmenuer, Drikkevarer m.

Nächster

Rib House Bagsværd

Ribhouse søborg

Stuen blev orange En af naboerne til bodegaen fortæller, at han sad foran sin computer, da ilden startede. Jeg havde inviteret min mand på Rib House Bagsværd og vi bestilte en frokost menu: Bøf med salat. Bestiller 4 x forret, hovedret, dessert der ankommer dog kun hovedret på bordet da det andet var blevet glemt i farten. Tjeneren hørte ikke efter og virkede meget konfus. Rib House ligger i butikscenteret Bagsværd Centrum, og er derfor også et oplagt sted til en solid frokost mellem indkøbene.

Nächster

Brunch

Ribhouse søborg

Min mand må så køre hele vejen ind efter maden. Da restauranten åbnede i et nedlagt bageri for en del år siden, var det bestemt en af byens bedste. Frugten var ikke engang skåret ordentlig ud og havde en bismag af løg. Og så er det en kedelig praksis de kører, hvor de bevidst forsøger at snyde kunderne, når deres kokke i Helsingør ikke magter at stege en bøf. Indtil videre er der ingen mistanke om, at branden kunne være påsat.

Nächster

Gammel bodega er gået op i røg

Ribhouse søborg

Kom og nyd et lækkert måltid her hos os, hvor også betjeningen er i top. Nu kan vi kun få mad hvis vi selv kører for at hente det hvilket vi bliver nødt til for vores søn skulle have været i seng for længst og vi ved allerede godt nu at dagen i morgen også er ødelagt for ham og derved også os nu. Vi fik af vide dagen efter ca at vi skulle ringe til en mand fra rib house. Børnene vil glæde sig over muligheden for fri softice fra maskinen, som indtager en central plads i lokalet, hvorfra den frister med masser af toppings. Ris a la mande var stiv og grødet - der var kommet lidt ristede mandler ovenpå - men der var ikke mandler i den og smagte absolut ikke godt - syntetisk. Derudover har vi betalt 3 x 50 kr.

Nächster

Rib House, Bagsværd

Ribhouse søborg

Måtte fange en tjener og få en skål ind ved siden af. Alt i alt et lavsigt sted som jeg desværre ikke anbefaler Vi bestilte mad sidste søndag da vi havde en super presset dag omkring kl seks. Menukortet rummer et stort udvalg af forskellige kødudskæringer fra både okse, svin og kalv, og der er også mulighed for en grillet laksesteak, hvis humøret er til fisk. Stedet er derfor et oplagt valg til den runde fødselsdag, konfirmationer og lignende. Restaurant Rib house i Helsingør.