Sibylla hofors. Logga in för att söka jobb

Glada medarbetare till matklassiker på Sibylla

Sibylla hofors

Du är noggrann och klarar att arbeta när det blir stressigt. Så man kan säga att vi innoverar vårt restaurangkoncept i Hofors, säger Per Stenlund, etableringschef Sibylla. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt. För att ansöka till jobbet, klicka på knappen nedan och logga in eller registrera ett nytt konto. Sibyllarestaurangen som kommer att uppföras i Hofors är en av Sibyllas nyaste modeller med drive in. Med etableringen dubblar franchisetagaren Fuad Sadun sitt engagemang i Sibyllakedjan.

Nächster

Så blir Sibylla i Hofors

Sibylla hofors

Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Hofors inom den kategorin. Du kan göra dig förstådd på svenska. Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen. Med sitt läge utmed vägen mellan Gävle och Falun siktar Fuad på att kunna fånga upp många förbipasserande trafikanter, men han hoppas också att många Hoforsbor ska vara nyfikna på Sibylla. Med kunskaperna från Tierp i ryggen känner jag ett helt annat lugn inför den här premiären och jag är mycket förväntansfull.

Nächster

Glada medarbetare till matklassiker på Sibylla

Sibylla hofors

Därför valde vi att bryta det samarbete vi haft med Burger King. Den 22 augusti öppnar Fuad Sadun sin nya Sibyllarestaurang i Hofors. Välkommen till att söka jobb hos oss på Sibylla Kul att du vill söka jobb hos Sibylla. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt. När Gävlebon Fuad Sadun öppnar sin nya Sibyllarestaurang vid E 16-rondellen den 22 augusti får Hofors inte bara ett spännande tillskott i ortens matutbud utan tillförs även ett 20-tal nya arbetstillfällen.

Nächster

Sibylla etablerar sig i Hofors

Sibylla hofors

Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Dessutom är vi en länk mellan näringsliv och kommun och ett forum där företag, politiker och tjänstemän kan mötas. Vi söker dig som vill arbeta som kökbiträde i vårt restaurangkök. Hofors är en liten ort där alla känner alla, och då är det viktigt att de som besöker oss har en relation till de som arbetar här, säger han. Sibylla rekryterar: Glada medarbetare till matklassiker Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932.

Nächster

Sibylla jobb i Hofors

Sibylla hofors

Vi har ju även en stor arbetsplats i form av Ovako i närheten av restaurangen och därifrån tror jag också att vi kommer att kunna hämta många av våra gäster, säger Fuad. Sedan 2017 driver han med stor framgång även Sibyllarestaurangen i Tierp. Vi vill bjuda på nylagad, god mat och ett bemötande fullt av hjärta, med en ambition om att bli Sveriges mest omtyckta kedja. Restaurangen är byggd enligt Sibyllas nya husmodell och är den andra byggnaden i sitt slag i Sverige. Det gäller inte minst i arbetet med rekryteringen av personal. Det är klart att det blir en större utmaning att driva två restauranger, men med hjälp av bra medarbetare blir allting lite enklare.

Nächster

Välkommen

Sibylla hofors

Den nya Sibyllarestaurangen beräknas öppna maj 2019. Lyssna vad Fuad och några av hans gäster säger om Sibylla Hofors. Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som vi har samlat in när du har använt någon av våra tjänster. Med etableringen i Hofors så dubblar Fuad sitt engagemang i Sibyllakedjan. Framgångarna i den restaurangen gjorde att Fuad och Sibylla Tierp i våras utsågs till Årets Sibylling 2018. Arbetstider: både luncher och helger anställningen är på heltid och tillsvidare.

Nächster